Politistul de la sectia 12 si-a executat iubita pentru ca nu-l mai voia

Ultima actualizare: 30-03-2012 18:53

"Era foarte gelos si ii tot spunea ca nu poate sa stea fara ea, insa nu mi-am imaginat ca se va ajunge aici". Sunt vorbele pe care le repeta in nestire mama tinerei impuscata joi seara in cap, de iubitul ei, politist.

Dupa o perioada tensionata intre ei, barbatul s-ar fi dus la fata, cu ganduri de impacare. A cumparat flori si sampanie insa a fost respins. Isteric, a executat-o.

Imaginea infioratoare cu cei doi iubiti imediat dupa ce s-au auzit impuscaturile a fost surprinsa de un vecin care de altfel a sunat si la 112.

Buchetul de flori adus de politist era pe pat. Langa, a cazut pistolul pe care agentul l-a folosit ca sa isi impuste iubita in cap. El l-a scapat din mana dupa ce a decis sa-si curme zilele.

Gina si Georgian au fost gasiti de tatal fetei care ii lasase sa discute despre problemele din relatia lor.

" El (tatal) era acasa, dar am inteles ca a coborat cinci minute pentru ca a vrut sa-i lase sa vorbeasca, si in perioada asta de cinci minute s-a intamplat ce s-a intamplat. El a vazut ca nu mai coboara a sunat fata pe telefon si a vazut ca nu raspunde si a urcat imediat in casa si...", a declarat Nicoleta Sandu, mama fetei.

Medicii SMURD sositi de urgenta au incercat sa-i salveze insa iubitii isi traiau de fapt ultimele clipe.

Gina s-a stins in ambulanta. Georgian, la spital.

Cei doi erau impreuna de patru ani, insa in urma cu o luna s-au despartit . El n-a putut sa accepte situatia.

Politistii de la Omoruri inca lucreaza la aceasta ancheta.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO