Un ginere de cosmar. Si-a omorat soacra in bataie

Ultima actualizare: 23-03-2012 06:38

Poveste de groaza in Arad. Medicul care a constantat decesul femeii a chemat imediat politia. Fusese anuntat de ginerele acesteia, dar barbatul s-a trasformat in ochii anchetatorilor in principalul suspect.


Doctorul s-a ingrozit cand a vazut trupul femeii de 63 de ani. Era plin de vanatai si rani pe fata si pe brate.  Acum oamenii legii au inceput ancheta, iar primele informatii le-au fost date de legistii care au facut necropsia.

Acestia spun ca batrana a murit dupa ce a fost sugrumata, iar apoi lovita cel mai probabil de un perete. Fiica femeii, sotia principalului suspect, sustine ca barbatul ei nu este vinovat. Zile la rand, mama ei ar fi cazut in repetate randuri si asta i-ar fi adus moartea.

Ginerele femeii, un barbat de 40 de ani a fost retinut de politisti. Anchetatorii cred ca el a batut-o pe femeie in repetate randuri. Apropiatii spun insa ca batrana refuza sa mearga la medic.

Politistii au mai descoperit insa ca femeia era tinuta in pivnita casei, o incapere fara caldura electricitate sau apa curenta.

Ginerele femeii este acum acuzat de omor deosebit de grav si risca 25 de ani de inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO