Un cetatean sarb, suspect in cazul jafului de la Galati, retinut!

Ultima actualizare: 06-07-2012 00:50

Unul dintre suspectii jafului de la Galati a fost prins joi seara de politistii de frontiera din judetul Timis. Barbatul retinut, un cetatean sarb, era la volanul unui TIR si se pregatea sa iasa din tara. Era dat in consemn la frontiera.


In momentul in care a fost retinut, cetateanul sarb nu a opus rezistenta, spunand doar ca este vorba de o confuzie, dupa care nu a dorit sa faca alte declaratii. Camionul pe care il conducea barbatul si care era incarcat cu detergenti a fost sigilat de politistii de frontiera timiseni.

Surse din randul anchetatorilor spun ca barbatul in varsta de 39 de ani ar fi intrat de doua ori in sediul bancii inainte de comiterea jafului, ca sa schimbe niste bani. Camera de supraveghere din exteriorul bancii i-ar fi surprins chipul in momentul in care si-ar fi scos cagula.

Barbatul spune ca va merge pana la ambasada Serbiei in Romania si ii va reclama pe oamenii legii. Asupra lui, politistii de frontiera au gasit aproape 15.000 euro. A fost preluat de politisti si dus la Galati pentru audieri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO