Un barbat mort si unul grav ranit! Erau la furat de fier vechi

×
Codul embed a fost copiat

Nenorocire intr-o uzina dezafectata care apartinea minei Livezeni, judetul Hunedoara, unde doi barbati au cazut cu tot cu o pasarela, de la 15 metri inaltime.


Politistii spun ca victimele erau la furat de fier vechi si ca este posibil ca tocmai ele sa fi taiat un element din structura de rezistenta a constructiei. De cum s-a auzit de accident, zona a fost impanzita de oameni ingrijorati, care se temeau ca cineva din familia lor sa nu fie printre victime.

Cei doi barbati care au cazut cu pasarela taiau bucati din ea, cu un aparat de sudat. La un moment dat, constructia s-a prabusit. Un tanar de 24 de ani a fost gasit mort, sub un morman de fier si beton. Langa el, un barbat de 32 de ani abia mai respira.

Se pare ca cele doua victime aveau cativa complici, care asteptau la sol sa cada bucatile de fier desprinse din pasarela. Cand au vazut nenorocirea, n-au stiut cum sa dispara mai repede.

Pasarela si fosta uzina de sortare ar fi trebuit sa fie demolate. Mare parte din treaba au facut-o hotii de fier vechi, pe care paznicii nu reusesc sa-i opreasca.

Citește și
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

Zona a fost izolata si va fi pazita de acum inainte si de jandarmi, pana cand fosta uzina de la mina Livezeni va fi demolata complet.

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Cadavrul unui barbat, gasit in lacul Fundeni din Capitala
Cadavrul unui barbat, gasit in lacul Fundeni din Capitala

Politia incearca sa afle povestean unui cadavru, gasit de dimineata in lacul Fundeni din Bucuresti. Datele sunt putine: este vorba de un barbat de aproximativ  45 de ani, bine imbracat - cu un costum negru, si cu un ceas scump la mana.

Recomandări
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record
Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record

Potrivit autorităților ungare, Dunăre a atins nivelul maxim în sâmbătă dimineața, la ora locală 07:00. Atunci ar fi măsurat în jur de 8,5 metri, iar polițiștii de aici estimau, vineri, o creștere de aproximativ 40-50 centimetri.

"Amendamentul Iohannis" și jocurile de culise. De ce ar vrea PSD ca președintele să fie pe lista PNL la parlamentare

Inițiativa PNL, care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare, naște controverse în instituțiile statului.