Un baiat de 13 ani a murit la fotbal, zdrobit de un mal de pamant

Ultima actualizare: 20-10-2012 12:40

Avea doar 13 ani si a fost un baietel vesel si fericit ca si cei de varsta lui. Insa ultima joaca intre prieteni l-a bagat direct in mormant.

S-a intamplat in judetul Vrancea, unde un mal de pamant s-a pravalit peste doi copilasi de scoala. Unul si-a dat sufletul in bratele mamei, care a reusit sa il traga la suprafata, celalalt a ajuns in stare critica la spitalul din Focsani. Medicii fac eforturi supraomenesti pentru a-i salva viata. Copilul este in coma si a fost transferat sambata noapte la Spitalul Bagdasar Arseni.

Cei doi copii jucau fotbal pe fundul unei rape de la marginea satului. Nu era prima oara. Sambata insa destinul a fost crud cu unul dintre ei. Un mal s-a surpat si au fost prinsi de bolovani. Prietenii lor au urlat dupa ajutor. Dureros este ca i-a gasit chiar mama unuia dintre ei.

Zadarnic au incercat toti sa il traga din ghearele mortii pe baietelul de 13 ani. Tatal lui este socat si pare ca n-a inteles nici acum ce s-a intamplat.

Celalalt a avut ceva noroc. Misca, asa ca vecinii l-au dus intr-un suflet la spital. Doctorii sunt rezervati insa in privinta sanselor de supravietuire ale copilului, pe care il asteapta ore critice. 
 

Oamenii sunt revoltati. Povestesc ca s-au intamplat numai lucruri rele in aceasta groapa. In urma cu doi ani, un baiat si-a rupt o mana, iar altul, un picior.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO