Ultimul drum pentru cei trei militari care au murit in tragedia de la Cincu

Ultima actualizare: 25-08-2012 09:54

UPDATE: Miscati de tragedia de pe poligonul Cincu, unde o explozie a ucis 3 militari, sute de oameni au tinut sa fie langa familiile indoliate.

Printre cei prezenti la ceremoniile funerare s-a numarat si unul dintre supravietuitorii teribilei deflagratii. Si-a plans colegii, inmormantati cu onoruri.

La biserica "Sfantul Nicolae" din cimitirul Ungureni preotii au citit rugaciuni pentru doi dintre cei trei militari morti in tragedie. Cat a tinut ceremonia, mama caporalului Constantin Buica, pierit la doar 25 de ani, a avut nevoie de sprijin ca sa nu se prabuseasca de durere si disperare.

Si rudele caporarului Marin Costea, tata pentru doi copii, s-au despartit de cel care sfidase moartea in Afganistan, Irak si Angola.

Familia lui Viorel Cristinel Antonie, 27 ani, a tinut sa duca trupul neinsufletit la Malu Mare, langa Craiova. Acolo ar fi trebuit sa isi faca un rost imediat dupa ce s-ar fi intors din misiune: visa o casa pentru sotie si cele doua fetite.

Dupa finalizarea investigatiei, militarii vor fi inaintati in grad, post-mortem, spun cei din minister. Ceilalti trei raniti se vor reface, anunta medicii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO