Tiganii din Sarulesti ataca in hoarda linia ferata aflata in santier!

Ultima actualizare: 08-08-2012 06:35

Situatia a scapat de sub control intr-o gara din judetul Calarasi. Sub pretextul ca le mor copilasii de foame, tiganii din Sarulesti fura toate cablurile care asigura comunicatiile.

Pe politisti ii tin la distanta cu pietre. De trei zile incoace, tiganii din Sarulesti, Calarasi, sunt de neoprit. Inarmati cu topoare, tarnacoape si clesti, fura cablurile de cupru.

In plus, este mai mult decat evident ca hotilor nu le mai este teama de nimic. Nici macar nu se mai sinchisesc sa isi acopere urmele. Ba chiar unii dintre ei si-au abandonat la locul faptei ustensilele de care s-au folosit.

In zona, calea ferata este in reabilitare. Politistii admit ca sunt coplesiti. Jandarmii i-au indepartat, ei s-au intors ca oile la turma...

De cand au inceput atacurile hotilor de cabluri, muncitorii care lucreaza la reabilitarea liniei de cale ferata au apelat la paznici. In fiecare moment pe calea ferata se afla agenti inarmati pana in dinti, gata sa traga daca viata le este pusa in pericol. Infractorii insa nu tin cont de nimic...

Autoritatile anunta ca au totusi o lista de suspecti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO