Teo Trandafir, in stare stabila. E constienta si comunica

teo trandafir

Anuntul a fost facut miercuri de reprezentantii spitalului vienez unde deputatul PDL este internata. Acestia au mai precizat ca Teo Trandafir nu are nevoie de ventilatie artificiala.

"Doamna Teodora Trandafir a fost internata marti seara in Spitalul Universitar din Viena. Motivul internarii l-a constituit o inflamatie acuta a pancreasului. Starea ei de sanatate este cauzata de un factor benign, cel mai probabil de aparitia unor pietre la vezica biliara, eliberate pe tractul biliar", se precizeaza in comunicatul remis, miercuri seara, de spitalul vienez.

Acesti factori i-au cauzat deputatului PDL o forma acuta, dar usoara de pancreatita, insotita de o serie de disfunctii ale unor organe, mai scriu medicii austrieci in documentul citat.

"In acest moment, starea clinica a pacientului este stabila; nu are nevoie de ventilatie artificiala si este capabila sa comunice cu echipa medicala si cu rudele. Sectia interdisciplinara in care este ingrijita este specializata in tratamentul necesar acesteia", mai scriu reprezentantii spitalului.

Marti seara, Teo Trandafir a fost transportata cu un avion privat spre localitatea Linz, un oras din nord-vestul Austriei, iar de aici a fost preluata de o ambulanta a Spitalului AKH din Viena.

Citește și
Teo Trandafir
Teo Trandafir: Votez pentru motiune. Asta e, ma dau afara!
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Vedeta va ramane internata in Spitalul Allgemeines Krankenhaus din Viena pentru continuarea tratamentului. Transferul a avut loc la solicitarea expresa a familiei, au declarat reprezentantii Spitalului Elias.

Intr-un comunicat remis agentiei Mediafax, Adrian Sarbu a afirmat ca o ajuta pe Teo Trandafir pentru ca este parte a istoriei de succes a ProTv:  "Am suficiente motive sa o ajut pe Teo cu tot ce pot. Sa nu uitam ca ea este parte a istoriei de succes a PRO TV. Eu imi recunosc o obligatie morala fata de tot ceea ce inseamna aceasta istorie, inclusiv fata de oamenii care au participat la constructia ei. Fara sa dramatizez, situatia medicala in care se afla Teo era una foarte grava si cerea o actiune rapida si competenta. Sunt convins ca multi oameni si-ar fi dorit sa o ajute, dar nu au putut. Sa considere ca am actionat si in numele lor".

Joi, 6 ianurie, deputatul PDL Teo Trandafir a fost internata la Sectia de Gastroenterologie a Spitalului Elias cu tulburari digestive, greata, varsaturi, frisoane. Deputatul a fost supus mai multor analize.

Vineri dimineata i s-au facut noi analize si un examen computer tomograf, a declarat managerul unitatii sanitare, Doina Dimulescu.

Surse medicale au declarat atunci, pentru Stirile ProTV, ca Teo Trandafir sufera de pancrearita acuta si ca starea sa necesita o interventie chirurgicala. Aceleasi surse spun, insa, ca pacienta nu a fost de acord sa fie operata.

Medicii sustin ca in astfel de cazuri pacientul intra in "conservare medicala", pentru a fi stabilizat la nivel gastric. Se trece pe regim, repaos digestiv si tratament specific, iar daca nu raspunde la tratament se recomanda interventia chirurgicala.

Pancreatita poate aparea din cauza unei afectiuni cronice a cailor biliare care se acutizeaza, sau dupa consumul de grasimi emulsionate (maioneza, frisca, etc.).

Intr-o declaratie pentru showbiz.ro, Teo Trandafir a spus ca a fost nevoita sa cheme ambulanta dupa ce, timp de doua zile nu s-a simtit bine.

Din cauza deshidratarii, medicii i-au administrat mai multe perfuzii.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Teo Trandafir, transferata la o clinica din Viena
Teo Trandafir, transferata la o clinica din Viena

UPDATE: Teo Trandafir a fost transportata cu un avion privat spre localitatea Linz, un oras din nord-vestul Austriei, iar de aici a fost preluata de o ambulanta a Spitalului AKH din Viena. La bordul aparatului de zbor s-a aflat si un echipaj SMURD.

Teo Trandafir: Votez pentru motiune. Asta e, ma dau afara!
Teo Trandafir: Votez pentru motiune. Asta e, ma dau afara!

Proaspat aleasa deputat PDL in Colegiul 19 din Capitala, Teo Trandafir prefera sa fie data afara decat sa voteze impotriva motiunii de cenzura de marti din Parlament. Trandafir nu este de acord cu reducerea pensiilor.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.