Incaierare in trafic in Bucuresti! Un taximetrist a murit!

14-12-2009 00:00

UPDATE: O incaierare in trafic, asa cum vedem deseori in Bucuresti, s-a incheiat cu moartea unuia dintre protagonisti. Dupa ce s-a batut cu un pieton, caruia nu i-ar fi acordat prioritate pe zebra, un taximetrist a ajuns la spital, unde a murit.

Nu s-a stins din cauza loviturilor primite, ci a facut infarct, cel mai probabil de suparare, precizeaza legistii.

Inainte sa-si dea ultima suflare, taximetristul in varsta de 41 de ani a apucat sa isi sune sotia si sa-i spuna ca s-a certat cu un barbat la o trecere de pietoni.

I-ar fi povestit femeii si ca alti indivizi ar fi sarit in ajutorul pietonului si l-ar fi batut. Incidentul a avut loc in cartierul Crangasi. Pe o zebra de acolo taximetristul a atins un pieton care era pe trecere si de aici a izbuncit razboiul intre ei.

Varianta povestita de victima colegilor este insa infirmata de martori, care spun ca taximetristul a fost foarte agresiv cu cel care traversa. La scandalul din intersectie au venit si politistii.

Numai ca la scurt timp dupa ce toata lumea a plecat taximetristului i s-a facut rau. Un coleg l-a dus la spital, iar in timp ce doctorii ii faceau investigatii barbatul s-a stins. Dupa ce au audiat mai multe persoane care au vazut cu ochii lor incidentul si au auzit si concluzia colegilor legisti, politistii au decis sa claseze cazul. Taximetristul avea un copil de trei ani, si era singurul din familie cu serviciu.

Tags: violente, decese,


VIDEO PROTVPLUS.RO