Spider-hotul! Furturi la inaltime!

Ultima actualizare: 25-07-2012 00:20

Nicio tinta nu era prea inalta pentru el. Este vorba despre un individ de 26 de ani, din Bucuresti, care s-a specializat in furturi din firme aflate la etaj.
 

Tanarul a vizitat cel putin sase firme, dupa ce a escaladat ziduri. Si a fost oarecum... la inaltime. Cifra lui de "afaceri": 80.000 de lei, cat valoreaza toate bunurile sterpelite.

In imaginile suprinse de o camera de supraveghere, din sediul unei firme, individul poate fi vazut la geam. Isi acopera fata, sterge cu grija locurile pe care le-a atins, ca sa nu ramana amprente, apoi forteaza geamul termopan. Foloseste mai multe scule si reuseste sa-l deschida in mai putin de un minut. Apoi se lipeste de perete, paseste pe calorifer si ajunge pe podea. Isi acopera grijuliu mainile, ca sa nu i se observe tatuajele dupa care ar putea fi identificat. Si, imediat, schimba pozitia camerei de supraveghere.

La fel a procedat in alte sase cazuri, spun politistii. Actiona la pont si niciun perete nu era prea greu de escaladat pentru el. Lua tot ce gasea. La una dintre firme a incercat chiar sa sparga seiful, insa nu a reusit.

Le-a spus politistilor ca transporta toate bunurile furate cu... mijloacele de transport in comun. Le vindea la negru, iar banii obtinuti ii cheltuia prin cazinouri sau pe haine scumpe.

De cele mai multe ori, dadea loviturile singur. Uneori il mai lua insa cu el si pe cel care ii dadea informatiile pretioase despre posibilele tinte: un tanar de 24 de ani care este acum cautat de politisti. Colegul sau va sta cel putin 29 de zile in arest.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO