Socant! Un barbat si-a injunghiat mortal sotia intr-un autobuz din Brasov

Ultima actualizare: 19-05-2012 12:17
Socant! Un barbat si-a injunghiat mortal sotia int...
Socant! Un barbat si-a injunghiat mortal sotia int...

Scene terifiante la Brasov, intr-un autobuz plin cu calatori. Un barbat si-a injunghiat mortal sotia, sub ochii ingroziti ai pasagerilor. Soferul a pus imediat frana, a deschis usile, iar oamenii au fugit de teama sa nu fie si ei taiati.

Agresorul s-a razbunat, se pare, pentru ca sotia il parasise in urma cu cateva saptamani, pe el si pe cei patru copii pe care ii aveau impreuna.

Barbatul si-a urmarit sotia si cand a vazut-o ca pleaca de la serviciu a urcat cu ea in autobuz. Calatorii spun ca atacul a fost fulgerator si nimeni nu a putut sa intervina.

Ranile provocate de agresor au fost prea adanci, iar medicii nu i-au mai putut salva femeii viata. Calatorii au fugit imediat ce soferul a oprit autobuzul. Politistii sositi la fata locului i-au adunat pe toti martorii, ca sa le ia declaratii.

Suspectul de 33 de ani este audiat de procurori si politisti. Agresorul, care nu a opus rezistenta la arestare, si-a recunoscut cu seninatate fapta. Martorii spun ca parca a ales sa comita crima intr-un loc public, pentru a fi sigur ca nu scapa nepedepsit.

In urma tragediei raman orfani 4 copii, doi baieti si doua fetite, nici unul mai mare de 12 ani. Ei urmeaza sa fie preluati de Protectia Copilului, iar psihologii vor avea o sarcina extrem de dificila: ei vor trebui sa le spuna ce s-a intamplat cu parintii lor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO