Situatia stocurilor de munitii ale Armatei romane, discutata de CSAT!

23-03-2010 00:00


CSAT

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii va discuta in sedinta de astazi mai multe teme. Printre acestea se afla starea de operativitate a echipamentelor MApN si situatia stocurilor de munitii.

Conform Mediafax, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii mai are pe ordinea de zi si alte teme de discutii, precum cele referitoare la "regimul interguvernamental de incurajare a competitiei pe piata europeana a echipamentelor de aparare".

De asemenea, se va discuta despre "planul cadru pentru continuarea procesului de restructurare si modernizare a Armatei Romaniei, in anul 2010", si "starea de operativitate a echipamentelor din dotarea Ministerului Apararii Nationale si situatia stocurilor de munitii din Armata Romaniei".

Nu in ultimul rand, la sedinta CSAT vor fi vizate "constatarile si concluziile rezultate din activitatea desfasurata pentru protectia informatiilor clasificate."

Precedenta sedinta a CSAT a avut loc in data de 4 februarie, cand s-a aprobat propunerea SUA privind participarea Romaniei la sistemul antiracheta.

Sursa: Mediafax

Tags: csat, mapn, armata,

VIDEO PROTVPLUS.RO