Sirian ghinionist! Si batut, si cu masina de 50.000 de euro furata!

Ultima actualizare: 09-05-2012 08:20

UPDATE: Barbatul a facut imprudenta sa isi lase cheile in contact, dupa ce a coborat din autoturism. Trei indivizi il pandeau, si nu au pregetat sa il loveasca doar ca sa scape de el. 

Grav e ca in sezonul rece acest tip de atac a intrat in rutina, potrivit politistilor. Atmir Hassan era marti seara cu sotia si fetita la un restaurant din Capitala. Barbatul si micuta au iesit primii ca sa incalzeasca masinile. Omul a pornit-o intai pe a lui, un autoturism de teren. A lasat cheile in contact si a urcat in cel al sotiei. Doi indivizi l-au luat pe nepregatite.

Dupa ce l-au lasat pe proprietar inconstient in mijlocul drumului, hotii au demarat in tromba cu masina furata spre Piata Obor. Cel de-al treilea individ, care l-a lovit pe om, s-a facut si el nevazut. Martor la toata scena a fost fetita de numai 8 ani a proprietarului.

Politistii cauta acum autoturismul, un Audi Q7 cu numarul de inamtriculare Bucuresti 68 HSN. Masina nu era asigurata.

Un alt sofer a lasat masina pornita la Piata Alba Iulia din Bucuresti si s-a dus linistit in treburile lui. Dupa 5 minute cand a revenit ne-a spus cu seninatate ca el are mare incredere in romani.

Si mai mare este numarul celor care lasa cheia in contact cand au un pasager in dreapta crezand ca asa ii dezarmeaza pe infractori.

Hotii care adora riscul prefera SUV-urile si limuzinele.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO