I-a infipt sotului cutitul in inima de sapte ori!

Ultima actualizare: 25-10-2012 20:34

Si-a facut dreptate cu cutitul, iar apoi a incercat sa-si ia zilele, dar s-a razgandit si a sunat la 112, implorand sa fie ajutata. Este aventura unei femei din Harghita, care si-a ucis sotul cu sapte lovituri in inima.


Barbatul o chinuia amarnic, spun apropiatii. In urma cu cativa ani, omul chiar a incercat s-o omoare, insa femeia a supravietuit. Luni seara, ea a considerat ca a venit vremea razbunarii.

Destinul sotilor Oprea a fost extrem de bizar. Zoltan si Sidonia traiau impreuna de 12 ani. In 2002, povestea de dragoste parea ca s-a sfarsit, dupa ce barbatul si-a injunghiat iubita de sapte ori. Ea a scapat cu viata, iar el a intrat la puscarie. Surprinzator, femeia l-a iertat si s-au casatorit in capela penitenciarului. O mare greseala, spun apropiatii, care il descriu pe barbat drept un om extrem de violent.

Dupa ce aseara a fost din nou zdrobita in bataie de sotul ei, femeia de 39 de ani a vrut sa termine cu chinul si a golit un tub de pastile. Probabil gandul mortii a speriat-o insa si a facut rapid alt plan. S-a hotarat sa se razbune pe barbat. A asteptat sa adorma si l-a injunghiat de sapte ori. Apoi, a sunat disperata la 112 si a cerut o ambulanta pentru ca simtea foarte rau. In acelasi timp si-a marturisit si crima.

Femeia de 39 de ani ajunsese de mila satului, spun vecinii. Sotul o chinuia chiar de fata cu copiii lor, de patru si 11 ani, pe care ii ameninta apoi sa nu spuna nimic.

Dupa ce a vrut sa se sinucida, femeia a fost salvata de medici. Va supravietui, dar probabil va ajunge si ea la inchisoare, iar cei doi copii vor fi crescuti de bunici.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO