Si-a omorat din greseala colegul de serviciu, cu gheara unui excavator!

Dată publicare: 03-12-2009 00:00
Dată actualizare: 25-03-2012 16:45


Un barbat din Suceava o sa traiasca pana-n ultima clipa bantuit de amintirea unui coleg de serviciu, pe care l-a ucis joi din greseala. Practic, l-a strivit pe omul in varsta de 45 de ani, cu gheara unui excavator.


Barbatul care manevra excavatorul nu a vazut ca victima se urcase pe un vagon, pe care el incerca sa-l impinga. Prins de gheara metalica, bietul om n-a mai apucat sa scoata un sunet.

Medicii de la ambulanta au ajuns imediat, dar nu l-au putut salva pe muncitor. Revoltate, rudele sale spun ca lucra in conditii foarte grele. De regula, vagoanele cu busteni erau mutate cu locomotivele, dar manipulantii ar fi fost concediati si acum erau impinse in cel mai fericit caz de un excavator.

In replica, seful muncitorilor spune ca a fost doar vina lor, pentru ca nu au respectat ordinele date si au facut improvizatii. Anchetatorii vor sa afle insa adevarul.

Daca se descopera ca directorii ii obligau pe angajati sa execute manevre riscante, ar putea raspunde ei pentru moartea barbatului de 45 de ani, care avea acasa doi copii. 

Tags: accidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO