Si-a dat foc in fata apartamentului iubitei! Ca s-o convinga sa il ierte

Ultima actualizare: 15-05-2012 18:31

Dragostea inflacarata l-a impins pe un tanar de 24 de ani din Cluj sa recurga la un gest extrem doar ca sa isi convinga iubita sa il primeasca inapoi.


Barbatul si-a dat foc chiar in fata apartamentului in care locuia fata, doar ca sa o faca sa iasa din casa si sa vorbeasca cu el.

Cei doi se certasera cu cateva ore inainte, spun cunoscutii lor, iar tanarul de 24 de ani ar fi venit la iubita lui ca sa incerce sa se impace. Ar fi stat ore in sir in fata usii apartamentului, dar fata n-ar fi vrut sa-i deschida sau macar sa-i vorbeasca.

La un moment dat, tanara, dar si alte fete, care locuiau in acelasi apartament, au auzit tipete de afara si au iesit pe scara. L-au gasit pe baiat in flacari si au sarit cu haine si paturi, ca sa stinga focul. Apoi au sunat la 112, iat tanarul a ajuns la spital cu arsuri pe brate si pe fata.

Vecinii fetei spun ca ea nu i-a dat nici o sansa la impacare, iar asta l-a scos pur si simplu pe tanar din minti. Nu stiau insa ca are asupra lui o sticla cu un lichid inflamabil.

Transportat de urgenta la clinica de chirurgie din Cluj, tanarul a primit imediat ajutorul medicilor. Acestia spun ca este acum in afara pericolului.

Toti vecinii fetei stiau ca traieste o poveste de dragoste cu nabadai. Nu e prima data cand se cearta cu iubitul si nu de putine ori politistii au intervenit intre ei si l-au amendat pe barbat.

Politistii urmeaza sa hotarasca daca tanarul va fi si amendat si de aceasta data.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO