Seiful cu bani al unei primarii din Teleorman, furat de indivizi cu cagule

Seif

Patru persoane cu cagule pe fata au furat, in noaptea de luni spre marti, suma de 12.000 de lei din seiful primariei localitatii Bujoreni din judetul Teleorman, dupa ce l-au legat cu un cablu pe paznicul primariei.


Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Teleorman, in jurul orei 01.30, cele patru persoane, care avea cagule pe fata, au intrat in primarie si l-au legat cu un cablu electric pe paznicul acestei institutii, dupa care au deschis casa de bani aflata in sediu, furand banii gasiti.

Primele cercetari ale politistilor arata ca autorii furtului au avut asupra lor unelte cu care au putut deschide seiful in care se aflau 12.000 lei, banii pentru salarii ai primariei. 

Citeste mai multe despre furtul seifului pe site-ul Mediafax.ro

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Jaf la o primarie din Dambovita! Hotii au furat seiful cu totul!
Jaf la o primarie din Dambovita! Hotii au furat seiful cu totul!

Aproape 1.400 de functionari, profesori, invatatori si oameni nevoiasi, dintr-o comuna din Dambovita, au ramas fara bani de sarbatori. Seiful in care erau tinute salariile si ajutoarele pentru ei a fost furat peste noapte, din sediul primariei. 

Au rezolvat un jaf de 40.000 de lei cu ajutorul.... hotilor!
Au rezolvat un jaf de 40.000 de lei cu ajutorul.... hotilor!

Neinspirati, acestia au pus intr-o masina un seif furat, dar n-au reusit sa inchida portbagajul. In aceste conditii, au fost o prada sigura cand au trecut pe langa o patrula.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.