Seful Directiei Silvice Arad pradat de hoti! Sotia sa i-a prins in actiune!


Ultimul update: Marti 26 Iunie 2012 01:59
Data publicarii: Joi 04 Martie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

Doi indivizi au pus ochii pe locuinta sa si i-au dat o lovitura tocmai cand omul se pregatea sa plece cu sotia in vacanta. Talharii au intrat in casa si au pus mana chiar pe valizele pregatite pentru drum, cu haine si bani in ele.

Chiar atunci i-a surprins proprietara casei. Ce nu stiau cei doi hoti este ca seful Directiei Silvice din Arad este vanator autorizat de mai bine de 20 de ani.

Acesta are in locuinta doua arme pe care nu ar fi ezitat sa le foloseasca daca i-ar mai fi prins pe cei doi indivizi. Mai mult, a coborat de la etaj cu o pusca in mana si a fugit dupa acestia pe strada. Sotia apucase doar sa-i spuna ca un barbat mascat a intrat in locuinta in timp ce altul statea de paza in curte. Amadoi incercat sa fuga cu valizele lor.

Sotia barbatului, cea care a dat nas in nas cu hotul, a impietrit de spaima si a indraznit sa tipe abia dupa ce individul a si iesit pe usa.

Cartierul in care locuiesc cei doi este unul de oameni instariti si probabil hotii au sperat ca aici vor gasi si o suma mare de bani. Politistii au reusit in scurt timp sa gaseasca gentile celor doi soti, din care lipseau totusi banii.

Cei doi soti sunt multumiti ca si-au recuperate macar gentile in care aveau si documentele necesare pentru calatorie.

Hoti cu experienta! Au spart si 10 apartamente intr-o singura zi!
A dat o spargere folosindu-se de o masina de teren
Spargere in 10 secunde! Si le-a mers!
VIDEO PROTVPLUS.RO