Si-a snopit in bataie fetita de un an dupa ce s-a certat cu iubita

Dată publicare: 27-11-2008 00:00
Dată actualizare: 19-03-2012 15:40


Furios pe iubita lui, un iesean de 38 de ani a gasit de cuviinta sa-si verse nervii pe fetita lor de numai un an. Cum mama ei a fugit din calea agresorului, copila a ramas fara aparare in fata lui.

Ar fi batut-o pentru ca nu o suporta. Ca nu e a lui. Zice ca e facuta cu altcineva. Se aude ca ar mai fi batut-o si alta data. Noi i-am tot spus sa se potoleasca, dar el zice ca nu e adeverat, ca de fapt femeia ar bate copiii
Dumitru Deac, vecin
Barbatul a lovit-o fara mila cu palmele si cu o minge de plastic. Cand a vazut ca fetita e plina de vinatai si abia mai respira, mama a fugit dupa ajutor la vecini, de unde a sunat disperata la ambulanta. Ca sa o salveze, medicii au conectat-o pe copila la un aparat respirator.

Mama fetitei povesteste ca barbatul a venit miercuri seara acasa cu chef de cearta. I-a cerut 1000 de lei, bani pe care ii pusesera deoparte pentru copii si s-a enervat cand femeia l-a refuzat. Atunci a incercat s-o loveasca, dar s-a napustit apoi asupra copilei.

Politia si reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului au inceput o ancheta in acest caz, mai ales ca fetita mai are acasa doi frati de trei, respectiv patru ani. Barbatul a incercat sa se apere in fata anchetatorilor si le-a spus ca fetita ar fi cazut singura.

Barbatul nu recunoaste nimic. Daca va fi gasit vinovat, el risca sa ajunga dupa gratii si sa fie decazut din drepturi. Mai mult, el sustine ca mama este iresponsabila si ca-si neglijeaza copiii. Vecinii au declarat ca omul banuieste ca iubita l-a inselat si ca a refuzat chiar s-o recunoasca pe fetita. De la nasterea ei nu a mai fost liniste in casa.

Fetita va ramane internata in spital cateva zile, timp in care angajatii de la Directia pentru Protectia Copilului vor decide ce se va intampla cu ea si cu fratii ei. Dupa scena de miercuri seara, tanara de 27 de ani este hotarata sa-si ia copiii si sa-si paraseasca iubitul.

Tags: iasi, copil, parinte, bataie,


VIDEO PROTVPLUS.RO