Scandalul din fotbal continua! 4 arbitri acuzati oficial de luare de mita

Ultima actualizare: 11-10-2012 03:23

UPDATE: Patru dintr-o lovitura! E vorba despre arbitrii Aurel Bogaciu, Marcel Savaniu, Sorin Corpodean si Tiberiu Lajos, care sunt acuzati oficial de luare de mita de catre procurori.

Astfel, scandalul de coruptie din fotbal ia proportii, iar anchetatorii dau de inteles ca si alte nume cunoscute vor ajunge in fata lor.

Primul care a ajuns in fata procurorilor a fost Aurel Bogaciu, centralul partidei FC Arges - Universitatea Craiova. A iesit de la audieri dupa trei ore, timp in care a aflat ca este invinuit pentru luare de mita.

A urmat Marcel Savaniu, care a arbitrat in noiembrie meciul FC Arges cu Otelul Galati. A sustinut ca nu il cunoaste pe Cornel Penescu si ca procurorii nu au probe, insa acestia au inceput urmarirea penala impotriva lui, tot pentru luare de mita.

La sediul Parchetului Anticoruptie din Pitesti a ajuns si Sorin Corpodean, care a arbitrat un meci pierdut de Arges in fata Brasovului.

La audieri ar fi trebuit sa vina joi si Tiberiu Lajos. Acesta a cerut insa o amanare pentru ca trebuie sa isi inmormanteze tatal.

Cu totii sunt banuiti ca, pe langa cei 1300 de euro pe care i-ar fi castigat in mod legal, ar fi luat de la Penescu inca 54.000 de euro pentru arbitraje favorabile.

Cei patru arestati preventiv in dosar, in frunte cu Cornel Penescu, afla vineri daca isi vor petrece sau nu Pastele in arest. Magistratii Curtii de Apel judeca recursul depus de ei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO