Scandal de coruptie la nivel inalt, la IPJ Alba!

Ultima actualizare: 04-04-2012 01:27

Adjunctul comandantului si un agent au fost retinuti, marti seara. Procurorii ii suspecteaza ca au ajutat o persoana care era anchetata intr-un caz de luare de mita. Cei doi au primit ordonanta de retinere pentru 24 de ore.

Comisarul sef Constantin Milu Todea, impreuna cu agentul Danut Gheorghe Plesau fost retinuti de procurori dupa ce ar fi incercat sa favorizeze un individ cercetat penal.

Mai exact, este vorba despre un fost lucrator la RAR Alba, care ar fi luat bani in schimbul inlesnirii inmatricularii autovehiculelor. Todea si cu Plesa ar fi intervenit pentru a-l scapa pe acesta de dosarul penal, insa procurorii i-au prins.

Adjunctul sefului IPJ si subalternul sau au fost dusi marti seara la Curtea de Apel cu propunerea de arestare preventiva, care a fost insa respinsa de magistrati asa ca cei doi vor fi cercetati in libertate dupa ce le expira ordonanta de retinere.

Milu Todea a mai fost cercetat in stare de libertate in urma cu cativa ani pentru lovirea unor militari, insa a fost gasit nevinovat.

Barbatul a fost promovat in structura de conducere a IPJ Alba in octombrie anul trecut, si lucreaza de peste 20 de ani in Politie. Milu Todea are 47 de ani, este casatorit si are doi copii.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO