S-a ales cu o secure in picior pentru ca nu i-a gatit sotului

28-11-2008 00:00

Pentru ca a refuzat sa-i gateasca sotului, o femeie de 51 de ani dintr-o localitate din Satu Mare a mancat o bataie sora cu moartea si, in plus, a fost lovita si cu o secure.


L-am vazut cand a venit cu securea. Eu am stat langa masa si el mi-a dat cu sacurea in picior. Am picat jos, apoi nu mai stiu ca mi-o mai dat
Irina Gherastau, victima
Barbatul si-a pierdut mintile cand a vazut ca nu are nimic pe masa si s-a dezlantuit cu furie asupra femeii. Apoi, fara sa-i pese de suferita sotiei, s-a culcat linistit. Femeia a ramas intr-o balta de sange pana a doua zi, cand o ruda a venit in vizita si a dus-o de urgenta la spital.

Sotii Gherastau sunt casatoriti de mai bine de 30 de ani si au patru copii care locuiesc in Italia de mai multi ani. Vecinii spun ca sunt cam aprigi din fire, insa se inteleg destul de bine.

Sotul femeii sustine insa ca traiul a devenit de nesuportat. S-a saturat sa vina acasa si sa nu gaseasca o farfurie cu mancare.

Medicii au operat-o pe femeie de urgenta si i-au pus un dispozitiv ortopedic. Victima va trebui sa mai stea inca cel putin trei saptamani in spital. Cu toate ca va trebui sa mai ramana internata o perioada, femeia l-a iertat deja pe sotul ei si vrea sa se intoarca acasa dupa externare.

Politistii au fost sesizati de vecinii oamenilor, iar pe numele barbatul a fost intocmit un dosar penal. In functie de numarul de zile necesare pentru vindecare, se va face incadrarea faptei.


VIDEO PROTVPLUS.RO