Romanta cu paguba! Francez de 61 de ani, ruinat de o romanca de 21 de ani!

Dată publicare: 08-12-2009 00:00
Dată actualizare: 03-11-2012 00:49


O poveste amara le-a spus politistilor nostri un francez in varsta de 61 de ani, care sustine ca a fost ruinat de o femeie cu 40 de ani mai tanara din Galati, de care s-a indragostit lulea.

Povestea de iubire dintre cei doi s-ar fi infiripat acum un an, in Spania. Ea - ospatarita intr-un club de acolo. El - un turist in vacanta. Atat de tare i s-ar fi aprins calcaiele, incat si-a abandonat familia si planuia sa se mute in Galati. Sustine ca si-a vandut casa si i-a trimis ei toti banii, ca sa inceapa amandoi o afacere aici.

Fata s-ar fi imbolnavit brusc, dupa ce-ar fi primit cei 200.000 de euro, sustine amorezul, apoi s-a facut nevazuta. Disperat, omul a cautat-o, a mers si la politie si si-a angajat si un avocat.

Bunica fetei, cea care a crescut-o de mica, nu crede ca nepoata ei ar fi in stare de asa ceva. Francezul a ramas acum in Galati. Spune ca se teme sa se intoarca acasa, unde le-a intors spatele celor are tineau la el.

Insa daca povestea francezului este adevarata, omul pare sa aiba putine sanse sa isi recupereze banii. A fost si la politie, insa acolo a aflat ca, pentru ca a facut transferul bancar de bunavoie, fata nu ar putea fi acuzata de ceva. Singura posibilitate ar fi in instanta, unde omul ar trebui sa aduca fisa de transfer bancar, pe care ar trebui sa scrie si ca banii erau destinati cumpararii unui apartament impreuna, spun avocatii. Altfel, sansele sa isi primeasca inapoi cei 200.000 de euro par aproape inexistente.


VIDEO PROTVPLUS.RO