Revelion negru: 16 romani raniti de petarde

Ultima actualizare: 08-05-2012 04:17

Bautura si petardele, interzise de altfel, au aglomerat sectiile de primire urgenta si nu i-au lasat pe medici sa isi traga nicio secunda sufletul.

Cativa inconstienti risca sa isi piarda vederea, dupa ce le-au explodat in ochi diverse pocnitori ori dopul sticlelor de sampanie.

La Iasi, 3 barbati au ajuns la spital cu rani extrem de grave la maini, dupa ce tot ei au aruncat cu petarde.

In Bucuresti, alti 16 romani au ajuns plangand de durere la Oftalmologie. Sunt si doua persoane carora le-au explodat in ochi sticlele de sampanie.

In primele 8 ore ale anului 2010 aproximativ 40 de bucuresteni au chemat salvarea din cauza problemelor digestive, insa cazurile de-acum incep sa se inmulteasca.

In total, joi noapte au exista 612 solicitari la Ambulanta Bucuresti-Ilfov, atat oameni care au cazut in strada, au fost victimele unor accidente rutiere sau au ajuns in come alcoolice.

2010 a inceput chiar si cu tentative de sinucidere. Sase persoane din Bucuresti au incercat sa-si ia viata in noaptea dintre ani, insa au fost salvati la timp. Si femeile insarcinate au sunat la ambulanta, iar 5 dintre ele au si nascut la prima ora.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO