Retea de spargatori, destramata la Cluj

Dată publicare: 28-05-2009 00:00
Dată actualizare: 25-03-2012 04:59


Doi tineri au fost arestati si un altul este cercetat in stare de libertate pentru furturi din locuinte, dar sunt banuiti ca s-ar ocupa si de afaceri cu droguri.


Zeci de clujeni au facut plangeri la politie ca le-au disparut bunuri de valoare din case, iar oamenii legii spun ca prejudiciul depaseste 300.000 de lei. Au recuperat o parte din bunurile furate, insa perchezitiile vor continua, in speranta ca vor fi prinsi toti cei implicati.

Cei suspectati ca de 5 luni incoace se "ocupa" de casele clujenilor au varste cuprinse intre 16 si 20 de ani si sustin ca nu sunt vinovati. Insa dovezile gasite in casele lor arata cu totul altceva. Politistii au ridicat ceasuri, telefoane mobile, aparatura electronica si bijuterii din aur, considerate a fi bunuri furate

Reteaua de spargatori actiona ziua in amiaza mare, fortand incuietorile usilor. Cea mai mare lovitura au dat-o in casa unui clujean din care au furat bunuri in valoare de 200.000 de lei. Politistii nu exclud ca din retea sa faca parte si alte persoane si continua cercetarile.

Tags: furturi,


VIDEO PROTVPLUS.RO