Reglare de conturi intr-o benzinarie din Oradea

Ultima actualizare: 21-09-2012 08:02
politie

Doua bande rivale din Oradea au fost la un pas sa arunce in aer o benzinarie, in timpul unei reglari de conturi. Unul dintre interlopi a luat furtunul de la o pompa si a stropit cu benzina spre celalalt grup, insa nu a mai apucat sa scoata si bricheta.


Seful uneia dintre grupari, zis Gabi Dinamita, a intrat in benzinarie insotit de doi locotenenti, ca sa-si cumpere o cartela telefonica. In acel moment, o masina a franat brusc in fata lor si mai multe persoane au tabarat pe cei trei.

In timpul incaierarii, unul dintre batausi a luat furtunul de la o pompa de benzina si a stropit un rival. Prietenii celui atacat au sarit sa-l imobilizeze, ca sa nu poata scapara bricheta. Intre tim, au ajuns si politistii, chemati de angajatii benzinariei.

Razboiul dintre cele doua gasti este vechi si politistii il cunosc bine. In urma cu doua saptamani, interlopii stabilisera o intalnire in care trebuiau sa-si decida suprematia, in urma unei batai. Una dintre gasti a chemat in ajutor interlopi din Arad, iar cealalta a solicitat intariri din Cluj.

Oamenii legii au aflat de planurile lor si au facut filtre la intrarea in Oradea. Au prins 25 de barbati inarmati cu pistoale, drujbe, cutite si aparate electrosoc, insa niciunul dintre ei nu a fost retinut atunci.

Dupa incidentul de miercuri noapte, doi dintre interlopi au fost dusi la audieri, dar au fost lasati sa plece.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO