Razbunare sau farsa macabra. S-a trezit cu o coroana mortuara la usa

Ultima actualizare: 17-03-2012 04:15

Un tanar de 23 de ani din Iasi a fost victima unei glume sinistre sau poate chiar a unei amenintari. Joi seara, a gasit la usa casei o coroana mortuara cu numele lui pe ea si o balta de vopsea rosie.

S-a speriat ata de tare incat cateva clipe nu a putut scoate niciun cuvant. Fratele sau l-a gasit inmarmurit in fata jerbei de flori. Socati, amandoi au chemat imediat politia.

S-au gandit ca nu poate fi altceva decat un mesaj de amenintare. Si cum, spune tanarul, nu a avut probleme decat cu fostul sau patron la care a lucrat ca ospatar. Pe el il banuiesc ca a pus la cale aceasta farsa sinistra .

"Eu am un proces cu fostul meu patron si mai are sa imi
datoreze o suma de bani. Am primit amenintari din partea lui ca daca nu incetez cu procesul o sa aiba el grija de mine si cred ca el ar fi primul pe care l-as banui", a declarat Iulian Macovei.

Fostul patron al tanarului se apara insa in fata acuzatiilor.  Recunoaste ca a avut probleme cu angajatul sau care, spune el, incarca peste masura notele de plata ale clientilor. Ar fi incercat sa-i plateasca totusi salariul, a adaugat omul, dar baiatul nu s-ar fi prezentat sa il ridice. Totusi instanta a hotarat ca tanarul are dreptul sa-si primeasca acesti bani.

Politia a inceput o ancheta si incearca acum sa afle cine este autorul macabrei farse .
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO