Prins la furat, a ajuns la spital dupa ce a fost impuscat de un politist

Ultima actualizare: 05-05-2012 04:12

Un hot a fost impuscat, joi seara, de un politist intr-o localitate din judetul Mures. Agentul a fost nevoit sa traga doua gloante ca sa il opreasca pe infractorul prins la furat.

 

Suspectul voia sa fuga din casa batranei de 86 de ani pe care a vrut sa o jefuiasca.

Interesant este modul in care a fost prins hotul. Batrana, care l-a surprins in casa, a plecat initial dupa ajutoare. Pana sa revina acasa cu un vecin, hotul s-a ascuns sub pat. Vecinul l-a cautat fara rezultat si a plecat intr-un final.

Venerabila batranica nu s-a lasat si i-a dat infractorului de urma sub un pat. L-a prins de picior si asa a inceput taraboiul. Apoi a venit politistul, care l-a imobilizat cu greu, dupa ce a tras doua focuri de arma.

Barbatul de 30 de ani surprins la furat a ajuns in sala de operatii la spitalul din Mures. El a fost impuscat in piciorul drept si in zona bazinului.

In paralel a inceput si ancheta. Primele date arata ca politistul a folosit regulamentar pistolul. In ceea ce il priveste pe tanar, el va fi cercetat pentru tentativa de furt si violare de domiciliu, care se adauga deja la cariera de recidivist. Mai mult, pentru ca l-a lovit pe politist la dosarul lui se va adauga ultrajul si vatamarea corporala.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO