Presa sarba nu ne da sanse la meciul de diseara ! Tu ce crezi?

Ultima actualizare: 24-08-2012 16:01
Serbia-Romania

Cotidianul Danas scrie: Lupta pentru CM continua. Doua echipe, doua istorii, acelasi tel: cele trei puncte, care insa nu au aceeasi greutate pentru cele doua tabere.

Daca la egal sau infrangere Romania pierde practic viza pentru Africa de Sud, Serbia continua cursa indiferent de rezultat, iar victoria o aduce aproape de turneul final.

Sursa citata prezinta si o echipa probabila a Serbiei: Stojkovici - Ivanovici, Vidici, Subotici, Obradovici - Stankovici, Milijas, Krasici, Jovanovici - Pantelici, Zigici.

Fara frica de romani”, a titrat Vecernje Novosti, care, spre deosebire de publicaţia Danas, crede ca Serbia va juca intr-un sistem 4-2-3-1: Stojkovici - Ivanovici, Vidici, Dragutinovici, Obradovici - Subotica, Stankovici - Krasici, Milijas, Jovanovici - Zigici.

Doar victoria!”, a titrat Press, care a precizat ca selectionerul Radomir Antici a fost vizitat la hotel de fostii sai elevi, Gheorghe Hagi (la Real Madrid), Marius Lacatus (la Oviedo) si Daniel Prodan (la Atletico Madrid). “In caz de esec, sansele Romaniei scad dramatic. Pentru romani este un meci de a fi sau a nu fi”, a conchis Press.

Daca jucam ca la Viena, romanii n-au nicio sansa”, a titrat ziarul Borba. “Optimism si incredere in lotul Serbiei, numai o minune ii poate salva pe Mutu si colegii sai de la infrangere”, a scris publicaţia amintita.

„Cine va fi omul decisiv? Mutu vrea sa dea gol, Zigici se bazeaza pe echipa”, a titrat Blic. „Toţi ochii fanilor se indreapta spre cei doi golgheteri. Cine va aduce bucurie suporterilor proprii?”, a notat Blic. Tu ce crezi? Comenteaza aici!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO