Politistii au impuscat un hot prins la furat de cherestea

Ultima actualizare: 22-10-2012 14:52

Focuri de arma au rasunat duminica seara in Bucuresti. Prinsi la furat de cherestea de politisti, trei barbati au incercat sa-si piarda urma la adapostul intunericului. Nu s-au oprit nici cand au fost somati de agenti, ba mai mult, i-au atacat.

Politistii au fost nevoiti sa deschida focul, iar unul dintre suspecti a fost impuscat in picior. Acesta se afla la Spitalul Bagdasar Arseni pentru ingrijiri medicale.

Ceilalti doi suspecti au fost adusi la Sectia 24 de Politie pentru a fi audiati. Se pare ca cei trei au fost prinsi in flagrant in momentul in care furau cherestea de la o casa in constructie. Desi agentii i-au somat sa se predea, acestia au incercat sa-si piarda urma. Cand au vazut ca nu scapa, s-a inarmat cu furci si lopeti si i-au atacat pe politisti. Acela a fost momentul in care unul dintre agenti l-a ranit in picior cu un glonte pe unul dintre suspecti.

La Sectia 24 de Politie s-a deschis o comisie de ancheta. Este posibil ca, pe langa infractiunea de furt, cei trei sa fie acuzati si de ultraj.

 


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO