Politistii au dat iama in altar. Cautau tigari de contrabanda


Ultimul update: Luni 30 Iulie 2012 03:14
Data publicarii: Miercuri 16 Februarie 2011 17:40
Categorie: Stiri actuale

Sa fie oare biserica sau depozit cu tigari de contrabanda? Un astfel de raspuns au cautat mascatii intr-un sfant lacas din Arges.

Aveau pontul ca preotul ar vinde iarba diavolului si inca fara timbru, dar nu in chioscul de lumanari, ci in carciuma parintilor sai. Cum la descindere politistii nu au gasit nimic, parohul i-a amenintat cu judecata pe lumea asta, nu in cea de apoi.

Trei dube cu politisti si mascati au oprit in fata bisericii din Valea Mare si au inceput verificari meticuloase. "M-au cautat si in altar, si in clopotnita. 30 de mascati. Au cautat in sfantul altar, unde n-aveau voie sa intre, in dulapuri, in clopotnita, cautau tigari de contrabanda", explica preotul.

Si casa parintelui a fost facuta vraiste, iar copiii si preoteasa au tras o spaima sora cu mortea.

Din locuinta parohiala, autoritatile s-au mutat in carciuma din sat, care apartine parintilor preotului. Nici acolo nu au gasit dovada, desi localnicii spun ca "se vindeau tigari la bucata, mai ieftine".

Chit ca actiunea a fost sortita esecului, politistii sustin ca parintele a scapat acum, dar niciodata nu se stie.

Superiorii preotului Stancescu din Valea Mare n-au dorit sa comenteze subiectul inainte ca judecatorii sa spuna daca este sau nu vinovat.

 

MAI: Aproape 475.000 de pachete de țigari, confiscate in ultima saptamana
Fostul sef al PTF Siret si alti 14 vamesi si politisti raman in arest
Arges: 32 de persoane arestate pentru evaziune fiscala si trafic de tigari
VIDEO PROTVPLUS.RO