Pasageri ramasi captivi pe Henri Coanda din cauza viscolului din Dublin!

Ultima actualizare: 23-03-2012 08:37

UPDATE: Cursa lor a fost anulata, din cauza unei puternice ninsori, care a paralizat orasul Dublin, dar si aeroportul unde aeronava urma sa aterizeze.


Pasagerii, irlandezi si romani, au primit vestea in sala de asteptare si au izbucnit furios cand au fost instiintati de compania aeriana cu un mesaj sec, ca trebuie sa se descurce singuri.

Zeci de romani venisera din mai multe colturi ale tarii sa ia avionul spre Dublin. Nu le-a venit sa creada cand compania aeriana irlandeza i-a informat prin cateva randuri scrise intr-un comunicat ca aeronava nu va mai decola pentru ca in capitala Irlandei ninge viscolit.

In comunicat a fost atasat si un numar de telefon al companiei. Ingrijorati, pasagerii incercand sa afle care va fi soarta cursei lor. Nu ne-a raspuns nimeni, au spus ei, nemultumiti. Ca alternativa, oamenilor nu le-a ramas decat sa innopteze in aeroport. Sau sa-si caute cazare, pe banii lor. Printre ghinionisti, sapte irlandezi, care si-au petrecut concediul la Bran.

Dupa o noapte in sala de asteptare a aeroportului, pasagerii asteapta acum un semn de la reprezentantii companiei irlandeze, sa le puna la dispozitie un alt avion catre Dublin.

Ninsorile au cazut si in Marea Britanie si au dat peste cap traficul curselor aeriene. Pe aeroportul Baneasa a fost anulat astfel un zbor care urma sa decoleze catre Londra. Zeci de pasageri au ramas in sala de asteptare si, neputinciosi, s-au trezit blocati la mii de kilometri departare de destinatie.
Reprezentantii companiei aeriene i-au informat ca, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, avionul nu ar putea ateriza la Londra.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO