Panica intr-un bloc din Targoviste! O locuinta a fost mistuita de flacari

Ultima actualizare: 20-05-2012 12:09

Anul se incheie dramatic pentru o familie de varstnici din Targoviste. Focul a facut marti seara prapad in locuinta lor, aflata intr-un bloc, la etajul al treilea.

O lumanare lasata aprinsa in sufragerie a dezlantuit prapadul si in cateva minute panica a pus stapanire pe intreaga cladire. Cand au ajuns pompierii, scara era plina de fum si din cele mai multe apartamente se auzeau tipetele locatarilor panicati.

Teama ca vor arde de vii pana sa ajunga la iesire i-a facut pe multi dintre locatari sa ramana in locuinte, desi riscau sa se asfixieze cu fumul prin care abia se mai vedea ceva. Oamenii n-au iesit decat dupa ce pompierii le-au batut la usi.

Plin de amaraciune, proprietarul locuintei isi aminteste de la ce a pornit incendiul: de la o lumanare lasata aprinsa si de la care fata de masa a luat foc.

Proprietara apartamentului si alte doua vecine au fost duse la spital, cu insuficienta cardio-respiratorie.

Locuinta nu era asigurata, iar renovarea apartamentului si inlocuirea mobilei distruse de incendiu inseamna o cheltuiala uriasa pentru cei doi batrani de 70 de ani. Amandoi sunt bolnavi si traiesc din pensii modeste, asa ca n-au de unde sa scoata atatia bani. Situatia lor este cu atat mai grea cu cat femeia este semiparalizata. Vor dormi o vreme pe la cei apropiati.

Vecinii sunt gata sa puna mana de la mana sa zugraveasca din nou scara dar si sa-i ajute pe batrani sa-si refaca locuinta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO