Opt familii din Braila au ramas pe drumuri! Locuinta lor s-a facut scrum

15-12-2009 00:00

Oamenii isi acuza doi vecini neglijenti, pe care i-au salvat de la moarte: ar fi adormit, se pare, uitind sa stinga niste lumanari.Cei doi, mama si fiu, nu pot da acum nicio explicatie: sint internati in spital, plini de arsuri.

Echipajele de pompieri au luptat cu focul pe doua fronturi: o parte incercau sa stinga flacarile din pod, ceilalti infruntau valvataia apriga de la parter.

Ca intr-un cosmar, in acest timp, casa construita in mare parte din lemen se darama bucata cu bucata. Fara sa le pese de pericol, chiriasii incercau sa mai salveze cate ceva.

In cele din urma, oamenii s-au strans in curte, privind cum totul se transforma in scrum. Si-au varsat furia mai intai pe pompieri, dupa care si-au adus aminte de cei doi locatari de la parter, din camera unde a izbucnit incendiul. Aveau de mult ordin de evacuare din cauza datoriilor, spun vecinii revoltati.

Cei doi, mama si fiu au fost gasiti printre flacari; bausera zdravan si dormeau dusi. Niciunul nu simtea focul care le-a insemnat trupurile de sus pana jos.

Orice-ar afla pompierii, chiriasii cladirii stiu ca nu-si vor recupera paguba de la cei vinovati: acestia sunt saraci lipiti, iar dupa incendiu, nu mai au nici macar haine pe ei.

Tags: incendii,


VIDEO PROTVPLUS.RO