Olt: politistul care s-a impuscat, declarat apt la ultimul test psihologic


Ultimul update: Duminica 21 Octombrie 2012 16:20
Data publicarii: Luni 04 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

Un om deprimat cu o arma pe mana. Acesta pare sa fie profilul psihologic al politistului din Olt, care s-a impuscat duminica, dupa ce a lovit cu masina, in timpul serviciului, doi oameni.

 

In ancheta acestui dosar tulburator au aparut martori care sustin ca agentul se temea din cale-afara de seful lui, iar atunci cand a realizat ca, beat fiind, si-a nenorocit cariera, judecata i-a fost intunecata, cred procurorii.

Nenorocirea a avut loc la scurt timp dupa ce agentul intrase in tura. Imediat dupa accident, colegii i-au pus fiola, iar rezultatul a fost de 1,17 miligrame de alcool pur in aerul expirat.

Proprietara casei in care locuia cu chirie, cea care l-a vazut inainte sa plece la serviciu, e uimita si acum.

Ca agentul se temea de superiorul lui o confirma si vecinii. Cel vizat de toate aceste acuzatii n-a vrut sa le comenteze.

Cert este ca acum doua nopti, agentul a scapat masina de serviciu de sub control si a lovit doi oameni care mergeau pe marginea soselei.

Povestea a continuat insa la dispensarul din comuna, unde agentul a scos pistolul din dotare si s-a impuscat. A avut mare noroc, spun medicii. A tras in timp ce asistenta se lupta sa-l dezarmeze. Unul dintre gloante i-a trecut razant prin fata, dar nu l-a atins. Al doilea i-a iesit prin obraz, fara sa-l raneasca grav. Iar cel de-al treilea i s-a oprit in frunte, insa va supravietui.

Agentul risca sa-si piarda insa slujba si este si cercetat penal. In urma cu patru luni a dat ultimul test psihologic. A fost atunci declarat apt sa primeasca arma. 

Botosani: baietelul accidentat de un politist a murit
Plugusor alcoolizat! Un politist beat din Olt si-a tras 3 gloante in cap
Un baietel a ajuns cu sania sub rotile masinii unui politist baut!
VIDEO PROTVPLUS.RO