O masina a Ambasadei Mexicului, implicata intr-un accident in Capitala!

Dată publicare: 28-03-2010 00:00
Dată actualizare: 10-09-2012 13:48


UPDATE: Aceeasi intersectie in care a murit basistul Teo Peter a fost, duminica, in zori, scena unui alt accident grav, culmea, tot cu o masina diplomatica. Una care apartine Ambasadei Mexicului la Bucuresti, de aceasta data.

Doi oameni au fost raniti in urma evenimentului, care nu le este deloc clar politistilor. Si soferul mexican si cel roman jura ca semafoarele le aratau verde si, din pacate, nu exista nici macar un martor care sa vina cu o varianta in ajutorul investigatiei.

Echipajul care a preluat cazul a incercat sa afle de la cei doi soferi, scapati teferi, ce anume s-a intamplat. Masina transport consular venea dinspre Piata Romana, pe Bulevardul Dacia. Celalat autoturism venea pe Strada Polona. Cand au ajuns in mijlocul intersectiei, s-au izbit.

Din impact, masina care venea dinspre Strada Polona a lovit un stalp, dupa care a fost proiectata in intersectie, unde s-a rasturnat. Autoturismul diplomatic a ajuns pe trotuar. Ambii conducatori sustin insa ca au intrat in intersectie la culoare verde a semaforului. Lucru imposibil!

Doi pasageri din vehiculul rasturnat au ajuns la urgente.

Ancheta se anunta complicata. Nu exista martori si nici camere de supraveghere prin zona. Ba mai mult, angajatul ambasadei sustine ca la volanul celeilalte masini s-ar fi aflat o alta persoana.

Locul pare blestemat. Exact acolo si-a pierdut viata si Teo Peter, basistul trupei Compact, in decembrie 2004. Taxiul in care se afla a fost lovit in plin de o masina a Ambasadei Americii.

Tags: accidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO