O judecatoare cu tupeu a refuzat sa sufle in etilotest!

Ultima actualizare: 09-10-2012 20:12

Sefa sectiei penale a Tribunalului Dambovita s-a certat, noaptea trecuta, cinci ore cu politistii care au rugat-o sa sufle in etilotest.

Aflata la volan, judecatoarea Elena Turcu a lovit oglinda unui taximetrist. Asa cum se procedeaza in astfel de cazuri, agentii au vrut sa-i stabileasca alcoolemia, insa judecatoarea a incercat sa abuzeze de functia sa si i-a sunat, in fata politistilor, pe presedintele Tribunalului Targoviste si pe comandantul Politiei Rutiere.

Jurnalistii prezenti au fost insultati si le-au fost lovite camerele.

Sotul judecatoarei a convins-o cu greu ca trebuie totusi sa mearga la politie. La sectie, scandalul a continuat: judecatoarea Elena Turcu nu a vrut sa sufle in etilotest, deranjata de prezenta ziaristilor.

In mijlocul scandalului, si-a facut aparitia un alt tanar care sustine ca judecatoarea era cat pe ce sa dea peste el cu masina. In momentul in care a vrut sa-i ceara socoteala, un vecin de-al ei l-ar fi lovit.

In cele din urma, politistii au fost nevoiti sa o conduca pe judecatoare la spital, pentru recoltarea probelor biologice. Probele au fost trimise pentru analiza la Bucuresti, iar politistii asteapta rezultatul. Femeia are acum permisul retinut, dar poate circula inca doua saptamani.

Conducerea Tribunalului Dambovita refuza sa comenteze incidentul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO