O femeie din Vaslui face copii, doar ca sa nu ajunga la inchisoare!


Ultimul update: Luni 15 Octombrie 2012 23:04
Data publicarii: Miercuri 19 Noiembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri actuale

Tanara, in varsta de 36 de ani, a fost condamnata la inchisoare pentru proxenetism si ca sa-si amane sentinta, a nascut pana acum sase copii si e gravida din nou. 

Femeia si fratele ei au fost condamnati in 1999, pentru ca au obligat mai multe tinere sa se prostitueze in strainate. Au ajuns amandoi dupa gratii si la doar trei luni, barbatul s-a sinucis, iar tanara a fost eliberata conditionat. 

Am facut si fac copii pana mor. Pana acum, am sase si mai fac, ca sunt gravida iar. Am trei luni si jumate deja. Mai fac pana mor, numai sa imi treaca pedeapsa.
Mariana Dulcu
In scurta vreme, a aflat insa ca va fi nevoita sa se intoarca in puscarie. S-a gandit atunci ca singura solutie este sa ramana insarcinata.

Povestea s-a repetat an de an pana acum. Femeia nu are cu ce sa ii creasca pe cei mici, dar asta nu o impiedica sa se foloseasca de ei ca sa ramana in libertate.

Directia pentru Protectia Copilului Vaslui a declansat o ancheta in acest caz, iar copiii ar putea ajunge in cele din urama intr-un centru de plasament. Pedeapsa de 6 ani a femeii ar urma sa se prescrie in 2010.

O tanara gravida in sase luni a baut pana a murit!
Iasi: gest nebunesc din parte unei fete insarcinata in cinci luni
Gratiata dupa ce a fost condamnata pentru ca a furat un sac de cartofi
VIDEO PROTVPLUS.RO