O femeie cu doi copii a murit, dupa ce si-a provocat singura un avort

Ultima actualizare: 05-05-2012 11:56

O drama cumplita si de neninteles a indoliat o familie din localitatea Brazi, judetul Prahova. Doi copii mici isi plang mama, care a murit in chinuri ingrozitoare, dupa ce singura si-a provocat un avort.


Nimeni nu intelege cum a putut femeia de 37 de ani sa faca una ca asta. Era educata, tocmai urma o facutate, locuise ani in sir la oras, asa ca stia la ce riscuri se expune incercand sa-si intrerupa singura sarcina.

Se pare ca si-a dat seama tarziu ca e insarcinata. S-a dus prima oara la medic cand sarcina trecuse de patru luni si jumatate, asadar nu se mai putea face intrerupere. 

Este insa de neinteles de ce femeia nu a accepat sa aduca pe lume bebelusul. Familia duce un trai decent, spun vecinii, nu se pune problema sa nu fi avut cu ce sa-l creasca. Acum a lasat in urma doi copii, unul de 14 ani, iar celalalt de 10 si un sot daramat de durere.

Dupa ce si-a provocat avortul, femeia a zacut zile in sir in pat. Disperat, sotul ei a chemat ambulanta dar era prea tarziu.

Vecinii sunt ingroziti de drama acestei familii lovite de nenorocire. Sotul si parintii femeii stiu ca s-ar fi putut rezolva altfel problema, daca ea le-ar fi impartasit groaza ei de a mai aduce pe lume un copil.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO