O banda de hoti terorizeaza o localitate! Amenintari cu violuri si moartea

Dată publicare: 02-12-2009 00:00
Dată actualizare: 07-11-2012 23:41


Au terorizat o comuna intreaga! De doua luni de zile, patru indivizi mascati intra in casele oamenilor din localitatea ieseana Heci si fura tot ce le pica in mana.

Ii ameninta cu moartea si bataia pe cei carora le forteaza usile, iar politistii nu reusesc nicicum sa le dea de urma. Hotii au calcat pana acum zece gospodarii.

Hotii dau lovitura numai noaptea si aleg casele din zone slab iluminate. Forteaza intrarile si, cu cagule pe fata, ii lovesc pe proprietari cu pari si rangi, pana cand acestia cad neputinciosi la pamant. Trec apoi la amenintari cu violuri sau chiar omor daca nu li se spune unde sunt tinuti banii in casa.

Victima le-a cazut si un profesor din comuna, barbat inca in putere.

Intreaga localitate sta cu frica in san ca ar putea fi calcata de banda de hoti. Femeile singure se baricadeaza in case cand afara e inca lumina si se roaga la Dumnezeu sa-i tina pe hoti departe.

Politistii au retinut deja un suspect in acest caz si spun ca acesta este dintr-o localitate din judetul Suceava, unde ar mai fi pradat in acelasi mod locuinte. Alti trei suspecti sunt cautati atat de politistii din Iasi, cat si de cei din Suceava.

Impreuna, cei patru ar fi jefuit cele zece gospodarii din Heci si cand nu gaseau bani, plecau macar cu bautura.


VIDEO PROTVPLUS.RO