Noapte periculoasa pe carosabil in mai multe parti ale tarii!

Ultima actualizare: 27-10-2012 14:50

Un sofer care venea dinspre Fetesti catre Galati si-a pierdut viata vineri noapte, dupa ce a intrat cu microbuzul intr-o Dacie si apoi intr-un TIR. Omul a incercat sa depaseasca TIR-ul intr-o curba si a intrat pe contrasens.

Cei doi soferi implicati in accident au povestit socati cum erau sa moara si ei din cauza celui care a facut depasirea fatala. Intr-o curba, conducatorul microbuzului a accelerat, fara sa tina cont ca in fata sa avea un TIR. A avut ghinion si s-a izbit frontal cu o Dacie care venea din sensul opus. Impactul a aruncat apoi microbuzul in fata tirului, care s-a rasturnat.

Din fericire microbuzul nu avea pasageri, iar cei aflati in Dacie si in TIR au scapat nevatamati

Accident periculos vineri seara si la iesirea din Campia Turzii, dupa ce rezervorul unui camion plin cu acid fosforic si lecitina s-a spart. Daca soferul nu observa la timp defectiunea, atunci 1.500 de litri s-ar fi scurs pe sosea, iar pericolul unei intoxicatii severe pentru locuitorii din apropiere nu mai putea fi evitat

Cei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Cluj si reprezentantii Garzii de Mediu au izolat zona si au imprastiat substante neutralizante.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO