Nicaieri nu-i ca la inchisoare! A furat ca sa ajunga iar dupa gratii


Ultimul update: Duminica 28 Octombrie 2012 03:25
Data publicarii: Marti 22 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Speriat ca isi va petrece Craciunul de unul singur, fara bani, in frig si fara mancare, un individ din judetul Arad, care tocmai iesise din inchisoare, s-a gandit ca tot dupa gratii e mai bine.


Singurul mod de a ajunge acolo era sa dea o spargere, asa ca a vizat tocmai casa preotului din satul lui.

Barbatul de 52 de ani a rupt lacatul de la poarta din spate a casei parohiale si a intrat tiptil in gospodaria preotului, cu toate ca atat acesta, cat si preoteasa erau in casa si se uitau la televizor. Atunci n-a observat nimic. Si-a dat seama insa ca l-au vizitat hotii dupa ce a constatat ca intrusul s-a ospatat cu mancarea din bucatarie si a baut vinul de impartasanie pregatit pentru slujbe.

Cand s-a uitat mai atent in restul incaperilor, preotul a descoperit ca disparusera cutia de bijuterii a preotesei, caciula lui de astrahan si cateva carti de rugaciuni. A anuntat imediat politistii, care s-au dus direct la tinta. L-au cautat chiar pe recidivistul eliberat de curand din inchisoare si nu s-au inselat. Acolo erau toate bunurile furate.

Dorinta hotului se va implini. Judecatorii i-au dat mandat de arestare preventiva pentru furt si isi va petrece sarbatorile dupa gratii.

Tags: furturi,

Tutunul dauneaza grav...libertatii!
Culmea tupeului: furau din locuinte, in timp ce proprietarii dormeau!
V-au furat hotii din lucruri? Le gasiti la magazinul politiei
VIDEO PROTVPLUS.RO