Muncitor omorat de o teava cazuta de la 30 de metri inaltime

Dată publicare: 12-03-2009 00:00
Dată actualizare: 29-06-2012 20:04


Neatentia unui muncitor din Oradea a fost platita cu viata de un coleg de-al lui. I-a scapat in cap o bara de metal si barbatul de 37 de ani a murit pe loc, strivit sub greutatea tevii, care a cazut de la 30 de metri inaltime.


Accidentul s-a petrecut langa un cuptor de ardere dintr-o fabrica de ciment. Echipe de muncitori de la mai multe firme lucrau la nivele diferite de inaltime. Unul dintre ei a taiat o bucata de fier si a scapat-o exact peste colegul sau.

Speriati, colegii de echipa ai barbatului au incercat sa-l resusciteze, insa nu au reusit. Au chemat imediat ambulanta, dar medicii nu au mai putut decat sa constate decesul.

Familia muncitorului ucis este acum in stare de soc. Parintii victimei sunt revoltati si vor sa afle daca cel care a scapat din mana bucata de fier poate fi tras la raspundere pentru moartea fiului lor.

Intre timp si reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca Oradea au deschis o ancheta. Ei trebuie sa stabileasca daca muncitorii si-au luat toate masurile de protectie prevazute de lege.

Barbatul a lasat in urma sa doua fetite, care vor creste acum fara tata.

Tags: accidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO