Mos Nicolae a venit cu taxiul sau inot!

Ultima actualizare: 20-10-2012 12:43

Vineri noapte, Mos Nicolae a trecut pe la toti copiii, iar daca n-a facut-o, sigur va avea explicatii serioase de dat.

Cuminti sau nu, tancii l-au asteptat cu manutele stranse de emotie, pana dimineata, cand au scotocit in ghetute, pe nerasuflate, dupa cadourile dorite.

Vineri seara, toti copiii si-au lustruit cum au stiut mai bine ghetutele, ca Mos Nicolae sa uite de poznele pe care le-au facut in tot anul.

La Targu Mures, Mos Nicolae a schimbat sania cu o masina alba ca zapada, confortabila si rapida. A incarcat portbagajul de cadouri si a pornit in cursa. L-au tinut in loc doar semafoarele din oras, dar chiar si-asa, a ajuns la toata lumea la timp.

La Oradea, Mos Nicolae a venit inot pe Crisul Repede, la numai cateva grade Celsius peste zero. Din pacate insa, din cauza curentilor, Mosul a pierdut sacul cu daruri pentru copii in apele raului.

Cei mai multi copii neastamparati care au gasit in sambata dimineata nuieluse in ghetute au fost cei din Targu Mures. Acolo, vanzarile au atins cifre record, asta si datorita comerciantilor care s-au gandit sa creeze nuieluse colorate, impodobite cu clopotei si fundite.

Mos Nicolae a venit cu nervi pentru soferii din Bucuresti, carora le-a adus restrictii de circulatie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO