Cadavrul unui barbat, gasit in lacul Fundeni din Capitala

Ultima actualizare: 01-11-2012 20:27

Politia incearca sa afle povestean unui cadavru, gasit de dimineata in lacul Fundeni din Bucuresti. Datele sunt putine: este vorba de un barbat de aproximativ  45 de ani, bine imbracat - cu un costum negru, si cu un ceas scump la mana.

Cine este si cum a ajuns acolo, trebuie sa lamureasca ancheta. Cei care o conduc spera sa le fie de mare ajutor telefonul barbatului, care deocamdata nu functioneaza, pentru ca a stat ore bune in apa.    Corpul barbatului a fost gasit la ora 10 aproape de malul lacului dinspre soseaua Fundeni.Doi oameni l-au vazut si au sunat la 112.

Scafandrii l-au scos din apa pe barbatul mort de cateva ore. Telefonul mobil i se oprise la ora 5:34.

Medicii legisti au observat cateva semne pe corpul barbatului - cel mai probabil au fost facute in momentul in care a cazut in lac si s-a lovit de malul de beton.

Barbatul era foarte ingrijit, imbracat in pantaloni negri de costum si camasa alba. Avea la mana un ceas de calitate si purta ochelari. Este foarte posibil sa fi cazut accidental in lac si din cauza temperaturii scazute, inima sa-i fi cedat. Nu sunt insa excluse nici variantele sinucidere si crima.


Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO