Doctorita psihiatru, mutilata de un pacient cu probleme psihice!

Ultima actualizare: 03-10-2012 15:42

UPDATE: Atac sangeros intr-o policlinica din Cotroceni, ce apartine de Spitalul Universitar: o doctorita psihiatru a fost mutilata de un pacient, care a incuiat usa cabinetului si a lovit-o cu un cutit.

Femeia a fost scoasa din mainile lui de oamenii aflati in sala de asteptare, iar individul a ajuns, la spitalul "Alexandru Obregia". Corect ar fi, s-a "reintors", deoarece politistii l-au tot predat, medicilor de acolo in ultimii ani.

Motivele sunt multe isi amintesc vecinii, carora le dadea buzna in casa sau le manjea usile cu sange de animale. Si totusi nimeni nu l-a internat definitiv, nimeni nu s-a asigurat ca nu va ajunge, sa nenoroceasca alti oameni.

Doctorita a fost supusa unei operatii pentru a i se reface un tendon de la mana stanga, dealtfel aceasta rana este extrem de serioasa. Taietura i-a afectat nervul si va avea nevoie de o perioada lunga de refacere ca sa isi poata folosi din nou degetele. Alte doua interventii au fost la nivelul fetei. In acest moment se desfasoara si o ancheta coordonata de un procuror. Barbatul va fi supus unei expertize psihiatrice. In functie de rezultatul acesteia va fi incadrata si fapta lui.

Agresorul a fost dus la Sectia 20 Politie pentru audieri, ulterior fiind internat la spitalul de psihiatrie, a precizat Ciocan.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO