Masina de pompieri, impotmolita, dupa ce a salvat un pescar de la inec


Ultimul update: Miercuri 02 Mai 2012 23:26
Data publicarii: Sambata 26 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Asa e in viata, si eroii raman uneori blocati in troiene, nu doar soferii obisnuiti! Un echipaj de pompieri din Bucuresti, care a intervenit pentru salvarea unui pescar, cazut intr-un lac din apropierea orasului, n-a mai putut sa paraseasca zona.

 

Masina de interventii nu pornea din pricina valurilor de zapada care ascundeau si noroi. Dar totul s-a incheiat cu bine: pescarul ghinionist este in viata, iar masina pompierilor a ajuns in garaj.

Pescarul inconstient n-a tinut cont ca afara sunt peste 10 grade, temperatura la care de obicei gheata se topeste. A inaintat pe lac pana cand stratul a cedat sub greutatea lui. A avut noroc, totusi, pentru ca doi trecatori au vazut totul si i-au sarit in ajutor.

Intre timp, la fata locului a sosit si un echipaj de pompieri. Pescarul nu mai avea nevoie de ajutorul lor, asa ca militarii au vrut sa plece, dar nu si-au mai putut urni camionul, din pricina zapezii.

Pompierii si-au dat toata silinta. Au golit camionul de apa, au pus lanturi pe roti, insa camionul era prea greu. Dupa mai multe incercari esuate de a scoate camionul din rapa, cei de la pompieri au chemat in cele din urma si un excavator, pentru a le veni in ajutor.

In ultima saptamana, un pescar a murit, iar unul a fost salvat de pompieri, dupa ce ghetata le-a cedat sub picioare, pe lacurile din zona Capitalei. 

La un pas sa arda de vii! Doi tineri din Vaslui, salvati de un pompier!
Sobele supraincalzite sau defecte le dau de furca pompierilor
La un pas de dezastru! Pompierii brasoveni au reusit sa evite o tragedie
VIDEO PROTVPLUS.RO