Panica in Cluj: magazin de motociclete si scutere, inghitit de flacari

18-10-2009 00:00

Vine neanuntat si distruge tot ce atinge, daca nu-i oprit la timp. Focul a fost autorul unui tablou inspaimantator sambata noapte, la Cluj. A inghitit iute un magazin si un service de motociclete, semanand panica in zona.


Trei echipaje de pompieri au fost trimise sa lupte cu flacarile. Cand au ajuns acolo, magazinul, service-ul plin cu ATV-uri, dar si trei masini parcate pe trotuar ardeau. Cei care locuiesc in zona s-au temut ca incendiul va ajunge si la casele lor.

Unul dintre autoturisme a ars cu totul. Celelalte au fost stinse repede de proprietari, inainte ca flacarile sa ajunga si la rezervor.

Dupa doua ore de chin, pompierii au oprit flacarile si au completat lista de pagube, care este uriasa. Incendiul a distrus acoperisul cladirii, anexele, plus mai multe ATV-uri si masini. Daca rezervorul vreunui vehicul ar fi explodat, s-ar fi declansat iadul, spun pompierii.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Pagubele se apropie de zeci de mii de lei, estimeaza pompierii, care cred ca dezastrul ar fi pornit de la o tigara aruncata aprinsa intr-un cos de gunoi. Hartiile au luat foc intr-o secunda si s-au transformat in incendiul urias.

Cei de la ISU spun ca nu au putut evalua inca stricaciunile, pentru ca n-au reusit deocamdata sa stea de vorba cu proprietarul.

Tot de la el vor afla si daca magazinul, atelierul si vehiculele erau asigurate.

Tags: incendii,


VIDEO PROTVPLUS.RO