Luata cu forta de pe strada, amenintata cu moartea si violata


Ultimul update: Marti 02 Octombrie 2012 13:24
Data publicarii: Joi 09 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stiri actuale

A patit-o o studenta de 20 de ani, din Bacau, care le-a povestit politistilor ca, dupa toate chinurile la care a fost supusa, cel care a atacat-o si batjocorit-o a condus-o acasa, sperand ca astfel o va convinge sa nu-l denunte.

In timp ce intorcea acasa, tanara s-a intalnit cu un tanar de 23 de ani pe care il cunostea si care, prin amenintare cu acte de violenta, a determinta-o sa-l insoteasca intr-un imobil. Acolo, prin amenintarea cu un cutit, a intretinut cu ea raporturi sexuale.
Narcisa Butnatu, IJP Bacau

Dupa ce a fost lasata acasa de cel care a violat-o, fata a fugit intr-un suflet la politie. Le-a povestit totul oamenilor legii, iar medicii legisti au confirmat violul.

Tanara a fost atacata in drum spre casa, in timp ce se intorcea de la facultate. Il stia pe barbat din vedere si s-a trezit, din senin, amenintata cu un cutit.

Politistii au inceput imediat sa-l caute pe agresor. Locuia in apartamentul unui prieten, care nu era acasa. Aici si-a adus de altfel si victima, spun anchetatorii. 

Oamenii care locuiesc in bloc spun ca si ei se temeau de tanarul de 23 de ani. Barbatul este anchetat in trei dosare penale, pentru loviri si distrugere.

Suspectul a fost retinut pentru 24 de ore si risca pana la 15 ani de inchisoare.

Tags: viol, bacau, studenta,

Bacau: tanara de 20 de ani, violata de trei adolescenti
Clipe de cosmar pentru o batrana din Vaslui, violata de un tanar de 19 ani
Braila: bolnava psihica, violata si supusa la perversiuni printre morminte
VIDEO PROTVPLUS.RO