Jaf sau executie la comanda? Ce s-a intamplat de fapt la Siret?

Ultima actualizare: 10-04-2012 04:44

Sunteti pe o pista falsa, le transmite anchetatorilor barbatul din Siret care si-a gasit sotia si fetita de sase ani impuscate in cap, saptamana trecuta.

Politistii cred ca au in fata o reglare de conturi, in timp ce omul insista ca a fost un jaf terminat prost.

Ipoteza jafului nu sta in picioare atat timp cat anchetatorii, citati de agentia Mediafax, declara ca au gasit in casa 10.000 de euro si 100.000 de lei. Erau multi bani lasati la vedere, spun politistii, si, daca era vorba de un furt, n-ar fi ramas acolo.

Barbatul care si-a gasit sotia si fetita de sase ani impuscate in cap, face insa unele precizari. Spune ca suma avansata de anchetatori este prea mare. Politistii au gasit bani in casa, dar acestia nu existau cand familia lui a fost ucisa. O suma importanta ar fi fost in buzunarele lui, ca sa aiba cu ce plati consultatia la care isi ducea fiul.

Omul sustine ca i-au fost furati aproape 13.000 de euro, singurii care existau in apartament. E drept, banii nu erau bine ascunsi. Mare parte zaceau in sertarele din bucatarie si cateva sute de lei in sufragerie, acolo unde a fost executata fiica lui. Asadar, varianta rafuielii pica, sustine omul, convins ca familia i-a fost masacrata de hoti.

Pe de alta parte, politistii sustin ca nu au suficiente date pentru a termina portretul robot al asasinului sau asasinilor, desi mai multi martori spun ca au vazut doua persoane suspecte care studiau intrarea blocului, in ziua dublului asasinat.

Cinci zile au trecut de la dublul asasinat, iar anchetatorii nu au anuntat deocamdata rezultate importante in investigatie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO